Tuesday, March 31, 2015

Cream Puff dan Eclair

Tempahan Creampuff & Eclairs

Assalamualaikum wbt...
Lama juga saya tak mengemaskini blog ini...kadang-kadang tak mood nak update...adakala malas..ada masa bizi yg tak tau bila nak free...semua tu alasan..hihi...ni pun dipaksa2 juga menaip....jadinya...kita update kan jer secara berjemaah...
Terima kasih pada semua customer yang telah sudi singgah diblog ini..dan sudi menempah apa2 saja yang ada di sini...

Terima kasih pada yg telah menempah creampuff dan Eclairs berkali2...:

~ Nabila , Tmn Sri Gombak
~Puan Suhaili, Petaling Jaya
~Fazliana, Gombak
~Lily , Bukit Beruntung
~Nordianah, Tmn Kamariah
~Hebzibah, Kampung Baru
~Izzati, Setia Sky Security










Sunday, January 25, 2015

Red Velvet Cake dan Choc Moist Cake


10" Choc Moist Cake with
fresh cream
Birthday Cake tempahan dari Ila , Taman Sri Gombak
TQSM Ila
 Happy Birthday Abqari dan Faqeh
d



 


8" Red Velvet Cakewith cream cheese
Tempahan dari jiran setaman,
TQ Kak Jurina dan anaknya Fatin





Rainbow Cake with Cream Cheese


RAINBOW CAKE WITH CREAM CHEESE
Tempahan dari Azimah, Bandar Sunway
TQ Azimah





Cupcake Hantaran Untuk Eva & Juman

Fondant Cupcake utk Hantarab Bertunang
Dua2 set cupcake ini ditempah oleh Eva utk dia dan bakal tunangnya...
~Set Cupcake with Pink/whitw/red roses utk Eva kpd Juman
~Srt cupcake with pink/green utk Jumqn kpd Eva

Di dalamnya adalah Choc Moist Cupcake
TQSM Eva dan bakan tunangnya...








l


Cupcakes and Cake


Carrot Cupcakes tempahan dari Cikgu Hairuslina utk 
doorgift pekahwinan anaknya 21 Dec 2014

TQSM Cikgu




 Red Velvet Cupcake with Edible Image utk 1st
Aniversary Katijah dan Ikram

December 2014



 Pecan Heaven Butterscotch Birthday Cake
Sara dan Abbas
December 2014